( 5.92 MB ) Download Lagu Arlida Putri - Wegah Kelangan Mp3 Gratis
Download Lagu Arlida Putri - Wegah Kelangan Mp3 (5.92 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Wegah Kelangan Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Arlida Putri ini Berdurasi ( 05:55 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Wegah Kelangan Dari Arlida Putri supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Wegah Kelangan oleh Arlida Putri atau sekedar untuk membacanya. Lagu Wegah Kelangan ini masih berupa single terbaru dalam album Wegah Kelangan - OM Adella. Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Arlida Putri
Judul Wegah Kelangan
Album OM Adella
Ukuran 5.92 MB
Durasi 05:55
Dilihat 83 Kali
LIRIK LAGU Arlida Putri Wegah Kelangan
Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane
Lagu Arlida Putri Yang Lain