( 4.72 MB ) Download Lagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Mp3 Gratis
Download Lagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Mp3 (4.72 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Ninggali Tatu Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Didi Kempot ini Berdurasi ( 04:43 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Ninggali Tatu Dari Didi Kempot supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Ninggali Tatu oleh Didi Kempot atau sekedar untuk membacanya. Lagu Ninggali Tatu ini masih berupa single terbaru dalam album Ninggali Tatu - Dangdut Didi Kempot Terbaru 2019. Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Didi Kempot
Judul Ninggali Tatu
Album Dangdut Didi Kempot Terbaru 2019
Ukuran 4.72 MB
Durasi 04:43
Dilihat 391 Kali
LIRIK LAGU Didi Kempot Ninggali Tatu
ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang
Lagu Didi Kempot Yang Lain