( 4.5 MB ) Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco Mp3 Gratis
Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco Mp3 (4.5 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Penak Konco Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Nella Kharisma ini Berdurasi ( 04:30 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Penak Konco Dari Nella Kharisma supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Penak Konco oleh Nella Kharisma atau sekedar untuk membacanya. Lagu Penak Konco ini masih berupa single terbaru dalam album Penak Konco - Radio Hits . Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Nella Kharisma
Judul Penak Konco
Album Radio Hits
Ukuran 4.5 MB
Durasi 04:30
Dilihat 1361 Kali
LIRIK LAGU Nella Kharisma Penak Konco
bedo ra nemu dalane
karo kowe aku raono bahagiane
timbang gelo mung disio-sio
rasah digawe dowo crito iki
tresno ra bakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasake
karo kowe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe, karepmu dewe
tanpo kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco


pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco
awak dewe penak konco, awak dewe penak konco

Lagu Nella Kharisma Yang Lain