( 5.75 MB ) Download Lagu Via Vallen - Banyu Langit Mp3 Gratis
Download Lagu Via Vallen - Banyu Langit Mp3 (5.75 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Banyu Langit Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Via Vallen ini Berdurasi ( 05:45 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Banyu Langit Dari Via Vallen supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Banyu Langit oleh Via Vallen atau sekedar untuk membacanya. Lagu Banyu Langit ini masih berupa single terbaru dalam album Banyu Langit - Via Vallen Sera. Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Via Vallen
Judul Banyu Langit
Album Via Vallen Sera
Ukuran 5.75 MB
Durasi 05:45
Dilihat 636 Kali
LIRIK LAGU Via Vallen Banyu Langit
sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lagu Via Vallen Yang Lain