( 4.28 MB ) Download Lagu Guyon Waton - Nelongso Atiku Mp3 Gratis
Download Lagu Guyon Waton - Nelongso Atiku Mp3 (4.28 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Nelongso Atiku Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Guyon Waton ini Berdurasi ( 04:17 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Nelongso Atiku Dari Guyon Waton supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Nelongso Atiku oleh Guyon Waton atau sekedar untuk membacanya. Lagu Nelongso Atiku ini masih berupa single terbaru dalam album Nelongso Atiku - single. Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Guyon Waton
Judul Nelongso Atiku
Album single
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:17
Dilihat 51 Kali
LIRIK LAGU Guyon Waton Nelongso Atiku
ra iling janjine bien
koe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang
Lagu Guyon Waton Yang Lain