( 5.08 MB ) Download Lagu Sule - Ngalanglayung Mp3 Gratis
Download Lagu Sule - Ngalanglayung Mp3 (5.08 MB) MP3 Kualitas Terbaik, Lagu Ngalanglayung Mp3 Yang di nyanyikan Oleh Artist Sule ini Berdurasi ( 05:05 ) dan Kami juga menyediakan Lirik lagu Ngalanglayung Dari Sule supaya memudahkan anda untuk menghafalkan Lirik lagu Ngalanglayung oleh Sule atau sekedar untuk membacanya. Lagu Ngalanglayung ini masih berupa single terbaru dalam album Ngalanglayung - Ngalanglayung Single. Semua Lagu di situs Ini Hanya Untuk Review Saja, Dapatkan CD Original Dengan Kualitas Terbaik Di Situs Itunes. Atau Lainya.
Artis Sule
Judul Ngalanglayung
Album Ngalanglayung Single
Ukuran 5.08 MB
Durasi 05:05
Dilihat 21 Kali
LIRIK LAGU Sule Ngalanglayung
hujan girimis

merubut maseuhun damis
reumbayna citangis
sumegruk hate ngalengis
seuseuiteun tanda hati

sok sieun kawas nu eunggeus
mitineung tibarang pangih
ngan ukur mawa kasedih
kuharianeun, anjeun dipisanding
sanajan hate leutik mah teu mikeun
nu akhima kabungah ganti ku bingung

duh geuring nangtung ngalanglayung
pileuleuyan buah hate
kiwari geus teu malire
ngan saukur ka kuring meumeuli hate
horeng anjeun buktina midua hate

pileuleuyan pileuleuyan
kiwari sewang sewangan
sugan tea anjeun teh seja miheman
ayeuna mah ngan saukur penineungan

kuharianeun, anjeun
dipisanding deungeun
sanajan hate leutik mah teu mikeun
nu akhima kabungah ganti ku bingung

duh geuring nangtung ngalanglayung
pileuleuyan buah hate
kiwari geus teu malire
ngan saukur ka kuring meumeuli hate
horeng anjeun buktina midua hate

pileuleuyan pileuleuyan
kiwari sewang sewangan
sugan tea anjeun teh seja miheman
ayeuna mah ngan saukur penineungan
Lagu Sule Yang Lain